Luke 13: Ethno World

 
 

Under Ethnoleiren som årlig arrangeres i en rekke ulike land møtes folkemusikere for å lære hverandre tradisjonell musikk på tvers av kulturell bakgrunn. Gjennom workshops, jamsessions, seminarer og konserter gir Ethno deltakerne muligheten til å utvikle sitt musikalske vokabular samtidig som man får knyttet bånd internasjonalt og gis en unik kulturell opplevelse. Dette kan du blant annet gjøre i Australia, India eller til svenskenaboene i Vest, bare for å nevne noen. Sistnevnte arrangeres 25. Juni – 3. Juli 2015, og i år blir det for andre gang også arrangert Ethno Norway! Hold deg oppdatert på våre nettsider om dato, og hygg deg med denne videoen fra årets arrangement i mens:

I mens du lurer på om dette kan være noe for deg, kan du ta en titt på denne videoen fra Ethnos leir i på Voss i år:

https://www.youtube.com/watch?v=q_1yUE5MaV4

For ytterligere informasjon om prosjektet og påmelding kan du klikke deg inn på http://www.ethno-world.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *