Luke 11: YAMA

 
 

Yama, The Young Audiences Music Awards, hedrer kreativitet og inovasjon innenfor det musikalske feltet rettet mot et ungt publikum. Den verdenomspunnede konkurransen er dannet av profesjonelle ensembler og retter seg mot alt fra solister til orkestre. YAMA ønsker å støtte og underbygge produksjoner som engasjerer unge mennesker ved å tilby de en arena for å utvikle og vise frem egne musikalske stykker på tvers av kulturelle bånd. Prisen premierer enestående musikalske produksjoner som underholder, påvirker og inspirerer. I fjor ble YAMA arrangert i Umea, Sverige, som du kan ta en kikk på her:

Neste år er det Zagreb i Kroatia som får arrangere det internasjonale konkurransen, og du kan holde deg oppdatert på konkurransens egne nettsider for informasjon om påmelding her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *