Luke 10: Jentebandcampen LOUD!

 
 

LOUD er en internasjonal sommerleir for jenter mellom 11 og 17 år, der musikkinteresserte ungdommer møtes for å teste ut ulike instrumenter, prøve seg på låtskriving og spille sammen med og for hverandre.

Jenteleire har vist seg å være et populært og godt verktøy for å rekruttere jenter til musikklivet over hele verden – fra Bahrain til USA til Tyskland. Sommeren 2013 ble et tilbud i Norge, Da JM Norway og AKKS arrangerte Norges første bandleir for jenter. 30 ivrige jenter fikk en uforglemmelig ferieopplevelse på leirstedet Flipside i Vest-Agder, og allerede i 2014 dobler vi kapasiteten til 60.

Gjennom én uke får deltakerne prøve seg på alle bandinstrumenter, skrive låt, øve sammen, spille konsert og gjøre demoinnspilling. Her møter de helt ferske de mer erfarne, og alle får veiledning fra noen av landets beste musikere og artister.

Hold deg oppdatert på leirens egen nettside www.loudcamp.com for info om påmelding. I mellomtiden kan du kikke på videoen fra 2013 hvor Sandra Kolstad besøkte leiren, og inviterte deltakerne til å spille med henne:

http://youtu.be/5Qd4u2Towuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *