Julekalender: Luke 1

 
 

Visste du at JM Norway har en haug av spennende prosjekter på gang neste år? Og visste du at vi i samarbeid med Jeunesses Musicales International har enda mer å tilby på tvers av landegrensene? I årets julekalender slipper vi tips om aktiviteter og prosjekter for deg som er ung og opptatt av musikk helt frem til juleaften. Det lurer også konsertbilletter under noen av lukene for heldige vinnere!

I luke nr. 1 oppfordrer vi deg til å delta i NM i Beatboxing! Hvert år arrangerer JM Norway i samarbeid med Beatbox Norge NM i Beatboxing. Vi bidrar til å løfte frem beatboxere, som tidligere kun har hatt en interaktiv arena, opp på en scene hvor deltakerne utfordrer hverandre rytmisk med kun sin egen kropp som instrument. Under NM kan både ferske og erfarne beatboxere møtes for å lære av hverandre og battle om retten til å representere Norge i det årlige verdensmesterskapet i Beatboxing. Hold deg oppdatert på JM Norway sine nettsider for påmelding.

I mellomtiden kan du ta la deg inspirere fra fjorårets mesterskap her:

https://www.youtube.com/watch?v=DNrHLyKpamk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *