Prøvespill for tradisjonsrikt europeisk orkester

 
 

Orkesteret ble grunnlagt i 1986, og er i dag det eneste ungdomsorkesteret som forener musikere fra hele Europa. To ganger i året samles musikerne for påske og sommerturneer, ledet av noen Europas mest kjente dirigenter.

 

I løpet av høsten inviterer GMJO til prøvespilling i en rekke europeiske byer. Prøvespilling er mulig fra 2. november til og med 14. desember 2013. Alle musikere mellom 16 og 26 år med europeisk statsborgerskap og et høyt ferdighetsnivå er velkommen til å prøvespille. Hvis du har lyst å delta kan du lese mer om orkesteret eller melde deg på til audition på GMJOs hjemmeside. Her finner du også informasjon om hvilke byer det arrangeres auditions i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *