Musikk på asylmottak

 
 

Denne uka gikk startskuddet for Musikkaktiviteter for Unge Asylsøkere (MUA), et våre våre nyeste prosjekter. I fire helger gjennom høsten arrangerer Musikk og ungdom små og store musikkprosjekt på tre mottak i Buskerud. Barn og unge mellom 5 og 15 år er mågruppa for aktivitetene, som spenner fra musikkverksted for de aller minste, til kurs i afrikanske trommer for ungdommene.

 

Med oss på laget har vi dyktige musikere, musikkterapeuter og engasjerte amatørmusikere fra lokalmiljøet. Sammen håper vi å skape morsomme og lærerike opplevelser for noen av de yngste beboerne på de tre asylmottakene.

 

Prosjektet avsluttes med konsert i Ål kulturhus lørdag 25. januar, der både deltakerne, de involverte musikerne og andre lokale musikere får anledning til å vise fram sine nyvunne ferdigheter. Vi gleder oss!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *