Bilder fra de første ukene

 
 
Bård
Bård

Bård ler. Mye! Han får for øvrig alle andre i gruppa til å le også. Han er gruppas hiphop- alibi, og med beslutning om å ikke klippe håret det kommende året er det meget sannsynlig at han kommer til sjarmere Malawiske kvinner i senk med sin myke afro.

Han er under snittet selvhøytidelig, og er selve definisjonen på Learning by doing. Han var 10 år da han skulle lage sin aller første kake. Det var matlagingstime på skolen, og han satte i gang med liv og lyst. Han resonerte seg kjapt fram til at forskjellen på cl og ml tross alt bare var en bokstav; forskjellen mellom de kunne umulig være stor. Nei, han fikk heller konsentrere seg om å få med de riktige ingrediensene. Timen gikk sin gang, og læreren tenkte at Bård fiksa biffen på egenhånd; han stilte jo ingen spørsmål! Kakemassens konsistens utvikla seg til å minne mer og mer om en flytende suppeliknende masse, og Bård putta dermed massen i en kjele, og satte den til varming på stekeplata. Kaka putret seg god og varm før læreren kom bort, og dagen han skulle lære seg hvordan man lager kake hadde blitt til dagen han lærte seg hvordan man lager suppe. Det kan med andre ord være genialt å prøve først, og heller spørre etterpå!

Dette er også måten han starta å lære seg trommer på, og han har derfor utvikla en personlig og spennende spillestil. Hans aller første tromme var en djembe – sånn sett blir det å reise til Malawi å gå tilbake til røttene, og han ser fram til å få videreutvikla seg på andre typer trommer enn settet han er mest vant med.

Bård er oppsummert en ærlig og real type, som naturlig skaper skikkelig god stemning rundt seg. Han får folk til å føle seg avslappet og godtatt, og er en fyr vi er heldige å ha med til Malawi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *