Internasjonal ungdomsfestival

 
 

I land over hele verden, fra Zimbabwe til Frankrike til Sverige, arrangeres det hvert år nasjonale festivaler for unge musikere tilsvarende Ungdommens kulturmønstring (UKM) i Norge. Disse festivalene får frem noen av de aller beste unge bandene og musikerne disse landene har å by på – enten det er rockeband, jazzgrupper, klassisk-ensembler, hip-hip-crew, DJ-er eller noe helt annet. Hvert år samles de beste gruppene og musikere fra disse festivalene til en stor internasjonal Imaginefestival.

 

I år vil festivalen fylle sørlandsbyen Kristiansand 1. til 3. august – tre dager fyllt med workshops, minikonserter og en stor finalekonsert i Kilden konserthus. I tillegg til de unge musikerne som kommer fra hele Norge, Europa og Afrika, kommer en gruppe unge arrangører som vil få muligheten til å lære mer om å lage festivaler og promotere dem til lokalsamfunnet og resten av verden. Hele programmet, med både workshops og konserter er åpne og gratis for alle! Hold deg oppdatert om artister og program på festivalens egen nettside www.imaginefestival.no.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *