Ikke glem å melde deg på til LOUD!

 
 

Musikk og Ungdom og AKKS arrangerer i sommer Norges første bandleir bare for jenter. Siste uka i juni møtes ungdom mellom 12 og 18 fra hele landet for å danne band, lage låter og spille for hverandre på Flipside leirsted utenfor Kristiansand. Noen av Norges beste musikere kommer innom for å lære bort sine triks, og du får muligheten til å prøve deg på alle slags instrumenter og sjangre, uansett hvilket nivå du er på.

 

På www.loudcamp.com kan du lese mer om oss som lager leiren, hvem som skal være lærere og selvfølgelig melde deg på! Hele leiren koster bare 2 500 kroner, inkludert kost, losji og program. Fort deg å melde deg på, det begynner å bli fullt!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *