Hvem er Norges beste beatboxer?

 
 

For andre gang skal beatboxere fra hele Norge samles i Oslo for å avgjøre hvem som er landets beste, og dermed får representere Norge i verdensmesterskapet. Musikk og Ungdom arrangerte i fjor tidenes første NM til overveldende respons fra både beatboxere og publikum, og gjentar i år suksessen på Revolver i Oslo.

 

Arrangementet er gratis, har fri alder, og blir garantert underholdende enten du er beatboxfan fra før eller aldri har hørt om beatboxing før. Få oppdatert info om arrangementet ved å melde deg på på Facebook.

Og mens du venter på årets mesterskap kan du kose deg med denne lille stemningsrapporten fra ifjor:

 

sofie
sofie

Sofie er informasjonsansvarlig og produsent i Musikk og Ungdom. Sofie driver nettsidene og Facebooksidene våre, og har hovedansvar for prosjektene LOUD! og Asylprosjektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *