Her er Norgesmesteren!

 
 

16 av landets mest lovende hadde tatt turen til Oslo for å kjempe om tittelen som Norges beste beatboxer, og med den retten til å representere Norge i verdensmesterskapet i Berlin. Både juryen – som besto av noen av verdens beste beatboxere – og kveldens host Stian Blipp, var enige om at det norske beatboxmiljøet holder et svært høyt nivå.

 

– Nivået på norske beatboxere har på kort tid skutt i taket, selv om man kan skimte den samme stilen hos mange av deltagerne. Når det er sagt: verden bør passe seg når noen av disse gutta kommer. Hvis de jobber sammen, deler kunnskap og ferdigheter, så kommer de til å bli veldig bra. Det blir spennende å henge med fremover! konstaterte Blipp.

 

Etter intense innledende runder sto regjerende norgesmester D9 (Daniel Tarik Abouzelof Bornstedt) i finalebattelen mot NuttBeat (Henrik Lunde). Det ble en personlig finale for de to, som spiller sammen i beatboxcrewet Beatforce, blant annet kjent fra Norske talenter. Etter harde battles og et særdeles jevnt løp kunne juryen utpeke D9 til landets beste beatboxer også i år.

 

Musikk og Ungdom takker for et godt samarbeid med det norske beatboxmiljøet, og et fantastisk arrangement også i år. Gratulerer til vinnere og deltakere, og velkommen tilbake neste år!

 

Gikk du glipp av årets mesterskap? Ta en titt på denne lille stemningsrapporten!

 

 

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *