LOUD! – Norges første bandleir for jenter

 
 

Har du spilt litt bass før? Trommer kanskje? Eller aldri tatt i et instrument, men alltid drømt om å spille i band? Bli med på Norges første bandleir for jenter! Siste uka i juni møtes ungdom mellom 12 og 18 fra hele landet for å danne band, lage låter og spille for hverandre på Flipside leirsted utenfor Kristiansand. Noen av Norges beste musikere kommer innom for å lære bort sine triks, og du får muligheten til å prøve deg på alle slags instrumenter og sjangre, uansett hvilket nivå du er på. Følg LOUD! på Facebook for å holde deg oppdatert, og meld deg på på www.loudcamp.com. Hele leiren koster bare 2500 kroner, inkludert kost, losji og program. Fort deg å melde deg på, det er et begrenset antall plasser!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *