Bli med i internasjonalt storband

 
 

Jeunesses Musicales Jazz Orchestra er en unik musikalsk og interkulturell mulighet for unge musikere fra hele verden. Mellom 4. og 18. august vil 22 av de mest lovende unge jazzmusikerne i verden møtes i Brussel for å delta i workshops, øve og få veiledning, før oppholdet avsluttes med en turné i Belgia og nabolandene.

 

Søknadsfristen i år er 1. april, du kan søke fra denne siden. Etter søknadene er mottat vil en internasjonal jury velge ut hvem som går videre til neste runde. De som går videre vil bli informert 12. april, og vil bli bedt om å gjennomføre en audition via Skype. Mer info om søknadsprosessen og audition finner du på storbandets hjemmeside www.jmjazzworld.com.

 

Vi oppfordrer på det sterkeste unge musikere til å søke! Ta gjerne kontakt med oss i Musikk og Ungdom hvis det er noe du lurer på.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *