God jul fra Musikk og Ungdom

 
 

I året som har gått har vi blant annet belønnet Grenland og Randesund Soul Children med 25 000 kroner for beste flashmobbidrag, vi har sendt to unge, norske musikere til Malawi for å jobbe på musikksenter, vi har arrangert live karaoke på Akershus festning, samlet norske beatboxere til landets første mesterskap, invitert europeiske jazzmusikere til improvisasjonsleir i Søgne, hatt afrofunkband fra Malawi på besøk og jobbet med en lang rekke andre små og store prosjekter.

 

Tusen takk til alle vi har samarbeidet med og alle som har deltatt i våre prosjekter, vi gleder oss til nok et travelt og begivenhetsrikt år i 2014. God Jul!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *