Norsk finalist i Young Audiences Music Awards

 
 

Litjtausa er en historie som dreier rundt vennskapet mellom to jenter, fortalt gjennom musikk, og med uttrykksfulle bevegelser for å forsterke budskapet. Forestillingen kom til finalen i kategorien Pleoples Choice, men måtte se seg slått av Drumblebee fra Luxembourg and Damadaka’ fra Italia, som tilsammen sanket over 10 000 stemmer.

 

Hovedprisen Production of the Year vant den belgiske oppsetningen Listen to the Silence, a journey with John Cage. De fikk dermed premien på 2000 euro til bruk ved neste oppsetning.

 

Jeunesses Musicales Young Audiences Music Awards berømmer de beste produksjonene fra hele verden dedikert til et ungt publikum (0-18 år). Prisen premierer enestående musikalske produksjoner som underholder, påvirker og inspirerer. Den deles ut for tredje gang i år. Musikk og Ungdom gratulerer vinnerne og de nominerte!

 

 


Her ser vi en scene fra stykket Litjtausa:

 

 

 

 

 

 

 

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *