Prøvespill for europeisk ungdomsorkester

 
 

Gustav Mahler Jugendorchester ble grunnlagt i 1986, og er i dag det eneste ungdomsorkesteret som forener musikere fra hele Europa. To ganger i året samles musikerne for påske og sommerturneer, ledet av noen Europas mest kjente dirigenter.

 

I løpet av høsten inviterer GMJO til prøvespilling i over 20 europeiske byer, blant annet Københanvn og London. Alle musikere mellom 16 og 26 år med europeisk statsborgerskap og et høyt ferdighetsnivå er velkommen til å prøvespille. Dersom du spiller et orkesterinstrument på et høyt nivå kan du søke Musikk og Ungdom om støtte til å reise til en av byene som avholder audition. Du kan lese mer om orkesteret eller melde deg på til audition på GMJOs hjemmeside, ta kontakt med oss i MU for informasjon om reisestøtte.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *