Sverige vant den internasjonale UKM

 
 

I september ble den årlige Imaginefestivalen arrangert, denne gangen av Musikk og Ungdom Romania. Unge musikere og arrangører fra hele Europa hadde tatt turen til Sibiu for å spille for hverandre, sammen og lære mer om veien videre som musiker og arrangør.

 

Gjennom fire dager med workshops, kurs og jammer ble de 85 musikerne fra 7 land bedre kjent med både hverandre og hverandres musikk. Siste kveld var det duket for konsert og finale i den internasjonale Imagine-konkurransen, og over 5000 publikumere tok turen til konserten midt i Sibius vakre gamleby. Etter en fantastisk konsert og en særdeles vanskelig jobb for den internasjonale juryen, ble Sveriges deltaker Gustaf Modin utropt til vinner. Han vinner både studiotid til innspillingen av en plate, og en europeisk turné.

 

Neste års internasjonale Imaginefestival arrangeres av norske Musikk og Ungdom, og vil finne sted i Kristiansand i august. Vi gleder oss!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *