Årets Fair Play-vinner kåret

 
 

Fair Play er en global konkurranse der unge band og artister produserer og sender inn sine originale sanger rundt temaet anti-korrupsjon. I år kom det inn flere bidrag enn noensinne, og vinneren ble den egyptiske artisten Youssra El Hawary.

I musikkvideoen ser man henne foran en av de mange veggene som ble satt opp i Kairo for å hindre tilgang til Tahirplassen i forbindelse med opptøyene i 2011-2012. Juryen skriver: “The humoristic style of El Hawary’s approach exemplifies the strength of young revolutionaries in Egypt and around the world, who refuse to be intimidated and defeated by obstacles placed in their paths.”

Musikk og Ungdom gratulerer Youssra med seieren, ta deg tid til å se den flotte lille filmen!

sofie
sofie

Sofie er informasjonsansvarlig og produsent i Musikk og Ungdom. Sofie driver nettsidene og Facebooksidene våre, og har hovedansvar for prosjektene LOUD! og Asylprosjektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *