Bli med på turné med Verdens Jazzorkester!

 
 

Da vil vi oppfordre deg til å søke om å delta i årets samling for Verdens Jazzorkester! Bli med på en inspirerende musikalsk og interkulturell opplevelse.

 

Prosjektet starter 15. juli  med sju dager fulle med øvelser og workshops i Croatia, etterfulgt av en konsertturné med opptredener på Groznjan Jazz Festival, i Italia og til slutt i Tyskland hvor orkesteret vil avslutte Jeunesses Musicales generalforsamling i Weikersheim.

 

Under den innledende uka vil du som musiker få anledning til å møte og jobbe med fremragende musikere og lærere som Luis Bonilla (trombone), Deborah Brown (voka), Lasse Lindgren (trompet), Ewald Oberleitner (kontrabass), Karlheinz Miklin (saksofon) og Howard Curtis (trommer).

 

Den offisielle søknadsfristen har gått ut, men dersom du spiller en av de nevnte instrumenter har du fremdeles mulighet for å søke. Ta kontakt med oss i Musikk og Ungdom for mer informasjon!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *