Bli med på Norges første NM i Beatbox!

 
 

Musikk og Ungdom i samarbeid med Beatbox Norge inviterer til NM i beatbox i Oslo 15.–16. juni. Meld deg på og møt andre beatboxere fra hele Norge – samlet på ett sted. På fredag møtes deltakerne i Oslo for å bli kjent og varme opp, lørdag går startskuddet for konkurransen som skal kåre tidenes første norgesmester i beatbox!

 

Arrangørene ønsker å ha så mange av Norges beatboxere som mulig med på laget når historiens aller første norgesmesterskap går av stabelen. Så meld deg på, enten du er blant de ferske eller mer erfarne. Påmelding og deltakelse er gratis. En internasjonal jury er satt sammen for å vurdere beatboxerne. Påmeldingsfrist: 15. mai, meld deg på her.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *