Bli med på Euro-Med Youth Music Expo!

 
 

Euro-Med Youth Music Expo er et storstilt musikkarrangement som skal avholdes i Limassol på Kypros fra 28. september til 1. oktober 2012. Youth Music Expo vil samle over 200 unge musikere – solister, band og orkestre – fra alle musikalske bakgrunner, det være seg klassisk, etnisk, jazz, rock, hip-hop eller reggae. I tillegg vil musikklærere, kulturarrangører og fagfolk delta, for å skape en pedagogisk og kunstnerisk opplevelse, med både workshops, seminarer, åpne konserter, musikklaboratorier og mye mer!


Vi søker solister, band, ensembler og orkestre som..


  • Består av unge mennesker (16 til 30) av enhver musikalsk sjanger, som ønsker å jobbe profesjonelt med musikk
  • Allerede har etablert seg musikalsk, og har et sterkt fundert lokalt publikum
  • Er orientert mot utvikling av et ungt publikum og nye målgrupper
  • Har en sterk interkulturell dimensjon, enten i musikken, budskapet eller blant medlemmene i gruppa

Ved å delta i Euro-Med Youth Music Expo får du en unik mulighet til å iverksette fremtidige internasjonale samarbeid, møte andre unge musikere og arrangører, fremme arbeidet ditt, si din mening og lære om aktuelle emner på den internasjonale musikkscenen. Søknadsfristen er 15. april, her finner du mer informasjon.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *