Ny daglig leder i Musikk og Ungdom

 
 

Ingunn er opprinnelig fra Bodø, men har bodd i Trondheim de siste 13 årene og flytter nå til Oslo for å jobbe i Musikk og Ungdom. Hun har hovedfag i medievitenskap fra NTNU, og har jobbet som prosjektleder ved Rockheim – det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Tidligere har hun blant annet jobbet som programleder i Nattønsket og vikarierende som musikkprodusent i NRK P1. Hun har også jobbet aktivt med utviklingen av Svartlamon Kultur- og næringsstiftelse både i kraft av å være beboer og gjennom styrearbeid.

 

Ingunn er allerede godt i gang med overlappingsperioden, og gleder seg til å ta fatt på vikariatet i Musikk og Ungdom.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *