Verdens Ungdomskor i Universitetets Aula

 
 

Verdens Ungdomskor er et av verdens aller beste ungdomskor, og består av fremragende unge sangere fra alle verdenshjørner under ledelse av av noen av verdens fremste kordirigenter. Når koret kommer til Norge i desember, består det av 60 sangere fra over 40 land. Dirigent i Oslo er Grete Pedersen.

 

Foruten musikalske kvaliteter i verdensklasse har Verdens Ungdomskor også et sterkt fokus på den sosiale og interkulturelle dimensjonen ved musikalsk samhandling på tvers av landegrenser, og gjennom dette arbeidet har Verdens Ungdomskor oppnådd UNESCOs ærestittel “Fyrtårn for Fred”.

 

Programmet i aulaen byr på et historisk og tematisk rikt spenn fra den klassiske korlitteraturens bidrag gjennom Brahms og Schönberg, via flere nålevende komponister, til Gjermund Larsens arrangementer av norske folketoner for fiolin og kor.

 

Billetter kan kjøpes på Billettservice. Mer om konserten finner du her.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *