Bli med på Sanguka!

 
 

Eller ønsker du besøk av noen som kan synge for stillhet på kjøpesenteret eller puben? Sanguka er en ukes markering av sang og sangaktiviteter i hele Norge, som arrangeres for tredje gang 17. til 23. oktober i år. Vi har allerede flere hundre sangere med oss på over 50 steder i hele Norge, og det er alltid plass til flere!

 

Denne høsten fokuserer Sangløftet på helsebringende aktiviteter. I den forbindelse er tema for Sanguka «Syng for stillhet», der målet er å erstatte menneskelig støy med sang. Støy kan påvirke trivsel og helse, derfor ønsker vi å gi steder som barnehager, kjøpesentra, venterom og kantiner en liten pause fra støyet og isteden fylle dem med sang.

 

Hvis du vil synge, bli sunget for eller har forslag til et prosjekt som du ønsker å gjennomføre under temaet «syng for stillhet» er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Sangløftet kan om ønskelig hjelpe til med å dekke kostnader, finne sted, oversende PR-materiale og kontakte presse i forbindelse med opptredenen.

 

Send oss en e-post på sangloftet@musikkogungdom.no om du eller dere vil delta i Sanguka 2011 – syng for stillhet så snart som mulig. Har du spørsmål er vi tilgjengelige på tlf. 22005670.

 

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *