Nå kan du melde deg på UMM!

 
 

Ungdommens Musikkmesterskap er et mesterskap i fremførelse av klassisk musikk for alle under 23 år. UMM arrangeres av Norsk kulturskoleråd og Norske Musikklæreres Landsforbund.

 

Mesterskapet består av to runder. Først et regionalt mesterskap der en kan kvalifisere seg til det nasjonale mesterskapet i Oslo. Deltakerne må selv skaffe akkompagnatør dersom det er nødvendig. Alle som deltar spiller for en jury, og det pleier også å være publikum i salen.

 

Alle deltagerne vil få en skriftlig tilbakemelding på prestasjonen sin fra juryen. Å konkurrere i musikk er en sammensatt prestasjon, hvor blant annel tekniske ferdigheter, musikalsk uttrykk og stilforståelse er en del av de kriterier som danner grunnlaget for juryens endelige helhetsvurdering.

 

Alle regionale UMM gjennomføres 22. oktober. Det er prestasjonen fra de regionale mesterskapene som kvalifiserer til å delta i nasjonalt UMM. Nasjonalt UMM skjer på Norges musikkhøgskole i helga 25. – 27. november.

 

Er du klar for å bli med? Meld deg på her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *