Tre dager igjen!

 
 

Fair play – Hev din røst mot korrupsjon!

 

 

Virkningen av korrupsjon på våre lokalsamfunn kan ikke nøyaktig formidles i tall eller rapporter. For å forstå hvordan korrupsjon påvirker menneskers liv, må vi lytte til stemmene deres.

 

Fair Play er en global konkurranse der unge band (18-35 år) produserer og sender inn sine originale sanger rundt temaet anti-korrupsjon. Band er invitert til å sende inn sine musikkvideoer om anti-korrupsjon på nettet fra 10 januar til 20 mars 2011. De tre bandene som vinner (utvalgt av Fair Play-juryen) vinner en tur til Kenya for å delta på Global Anti-Corruption Forum og får opptre live i Nairobi! Bandet som får flest stemmer på nettet for videoen deres vinner en studiosession verdt $ 2000. Les mer om prosjektet her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *