Dyrk kammermusikken i høst!

 
 

Musikk og Ungdoms søsterorganisasjon Jeunesses Musicales Tyskland og JMI inviterer til den 56. JM International Chamber Music Campus. Mellom 7. og 18. september 2011 får du som delta på masterclasses med anerkjente kvartetter. Campen finner sted i pittoreske Weikersheim, kjent for sitt renessanseslott og barokke hage. I år ledes masterclassene av Vogler Quartet og venner fra Alban Berg og Artemis kvartett. Campen er et springbrett for unge kammermusikkensemblers karrriere, og holder gjennomgående et meget høyt kunstnerisk nivå.

 

Les mer her

 

Kort fortalt

 

Hva: Kammermusikkcamp

Hvor: Weikersheim, Tyskland

Når: 7.-18. september 2011

For hvem: Etablerte kammermusikkensembler med mål om en profesjonell karriere

Søknadsfrist: 15. mai 2011

 

Mer informasjon:

 

Last ned brosjyre om campen

 

eller kontakt oss for mer informasjon.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *