Sanguka starter i dag!

 
 

I dag begynte Sanguka 2010, som har ”sang for de ventende” som hovedtema. Amatører, kor, og profesjonelle artister i alle sjangre byr på sang og musikk mens du venter: På togperronger, asylmottak, i fengsler, i barselgrupper, på ferjer og mange, mange andre steder over hele landet. Med innslag som drikkeviser for dem som venter på tur på vinmonopolet, sang for menn som venter på kona på kjøpesenteret og sanger om havet for dem som sitter på ferja skal Sanguka gjøre en innsats for å korte ned ventetiden for noen hver.

 

Har du lyst til å være med? Det er ikke for sent! Ta med deg stemmen og noen venner om du kan, syng for noen som venter på ett eller annet, og gi oss gjerne en lyd på sangloftet@musikkogungdom.no.

 

Sanguka dekkes av presse over hele landet, og både bilder og video legges ut på Sangløftets nettside. Klikk deg inn dit for å se mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *