Bidra i Sanguka 15.-21. november 2010

 
 

Norsk musikkråd og Musikk og Ungdom har fått nye fire millioner kroner i gave fra Sparebankstiftelsen DnB NOR til videreføring og videreutvikling av prosjektet Sangløftet. Midlene skal videreformidles til sangprosjekter i hele landet, innen alle sjangre og alle aldersgrupper.

 

For å feire dette ønsker vi å gjenta suksessen med Sanguka fra i fjor. Sanguka 2010 vil ha Sang for de ventende som hovedtema. 15.- 21. november ønsker vi alle slags sangprosjekter som kan omfavne årets tema. Dermed ønsker vi å invitere alle som føler de har noe de kan bidra med inn her. Innmeldingsfrist til å delta på Sanguka er 20.Oktober Bli med oss i feiringen!

 

Les hele invitasjonen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *