Konserter med Orkester Norden

 
 

Årets Orkester Norden turné er i gang! Og vi anbefaler publikum å få med seg noen storslagne konserter.

Orkesterdirigenten Rolf Gupta maner frem orkesterets eksplosive unge energi i samarbeid med en av nordens fremste sangere, svenske Charlotte Hellekant. Musikken setter orkesterets musikere i fokus i Bartôks “Konsert for orkester”, et av orkesterlitteraturens mest populære verk. Orkesterets regnbue spennes til bristepunktet i Ravels “Sheherazade” og Sibelius smir klangkunst ut av Kalevalas fantastiske epos om verdens tilblivelse i “Pohjolas datter”. Orkester Norden er klangen av en ny generasjon nordiske og baltiske ungdommer. Det de har på hjertet er verdt å lytte til!

 

Les mer om konsertene og billetinformasjon på www.orkesternorden.com/tour

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *