Verdens Ungdomskor 2010 klar for Kanariøyene

 
 

Etter 185 opptaksprøver har den internasjonale juryen bestående av Jan Schumacher (EC), Theodora Pavlovitch (IFCM), Eric Poelt (JMI) og dirigentene Ragnar Rasmussen og Josep Vila plukket ut 51 nye sangere til å bli med i Verdens Ungdomskor i tillegg til 28 gjeninviterte sangere fra fjorårets runde. Juryens utvalg ble foretatt ut fra nivå samt geografisk spredning. Årets korsammensetting inkluderer hele 39 ulike land! Norge er representert med en deltager, samt årets ene dirigent Ragnar Rasmussen!

De heldige utvalgte drar til Kanariøyene i Juli, og øver inn et todelt program bestående av kormusikk fra 1900-tallet, samt kormusikk fra middelshavsområdet. Koret drar deretter på turné rundt Kanariøyene og den Iberiske halvøy. Vi i musikk og ungdom ønsker alle deltagerne en flott og spennende tur!

 

Nysgjerrig på Verdens Ungdomskor?

Les mer om prosjektet her

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *