Imagine 2010

 
 

I land over hele verden, fra Zimbabwe til Frankrike til Sverige, arrangeres det hvert år nasjonale festivaler for unge musikere tilsvarende Ungdommens kulturmønstring (UKM) i Norge. Disse festivalene får frem noen av de aller beste unge bandene og musikerne disse landene har å by på – enten det er rockeband, jazzgrupper, klassisk-ensembler, hip-hip-crew, DJ-er eller noe helt annet.

Musikk og Ungdom samler de beste artistene fra 12 av disse landene, inklusive Norge, i én festival, Imagine 2010. Arrangementet skjer i samarbeid med bl.a. Olavsfestdagene, UKM og Du Store Verden, og foregår i Trondheim fra 31. juli til 3. august.

Ca. 15 band og ensembler med 100 fantastiske unge musikere innen alle sjangere fra hele verden vil holde ca. 30 konserter på torget og andre steder i Trondheim i løpet av tre dager. I tillegg vil musikerne delta på Imagine-workshops for å utvikle uttrykket sitt i et internasjonalt miljø under veiledning av norges aller beste musikere.

 

Hva? En internasjonal musikkfestival med, av og for ungdom

Hvor? Trondheim

Når? 31.juli til 2.august, under Olavsfestdagene 2010

Hva koster det? INGENTING!

Hvem kommer? Følg med på www.imagine2010.no og www.facebook.com/imagine2010

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *