Skapende læring 2010

 
 

Våren 2010 avholdes konferansen Skapende læring for tredje gang. I samarbeid med Menuhin Competition 2010 arrangeres konferansen i Operahuset. Hold av dagene allerede nå og få med deg et spennende program i et unikt hus! Programmet er nå klart og henvender seg til alle som arbeider med kunst- og kulturpedagogikk, kunstnere, politikere, organisasjoner og ledere. Temaene denne gang: Formidling, utøvelse og kreativitet. Programomtalen finner du her, og hele programmet kan du lese her.

 

Nå kan du melde deg på konferansen. Frist for påmelding er 15. mars.

Frist for bestilling av hotellrom til redusert pris er 1. mars. Les mer her

 

Arrangører: Musikernes fellesorganisasjon, Musikk i Skolen, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen

 

Samarbeidspartnere: Rikskonsertene , Nettverk for estetiske fag, Den Norske Opera & Ballett, Norges musikkhøgskole, Den kulturelle skolesekken , Norsk kulturskoleråd, Norges Musikkorps Forbund, Kunst i skolen, Kunst og design i skolen, Musikk og Ungdom, Landslaget for norskundervisning, Dans i Skolen, Nordisk Union för Musikutbildare, Samarbeidsforum for estetiske fag, Fellesrådet for kunstfag i skolen, Syng for livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *