Involve yourself: Musikkfestival på Youtube!

 
 

Involve Yourself arrangerer 14. desember verdens første Youtube-festival, og nå kan du delta med din musikk!

 

 

Informasjon fra Involve Yourself:

 

Vil du være med på verdens første Youtube musikkfestival?

 

14. desember 2009 skal vi arrangere verdens første Youtube musikkfestival, og vi ønsker et bidrag fra bandet ditt. Alt du behøver å gjøre er å sende inn en video hvor dere fremfører en av låtene deres live. Dere kan filme det hvor som helst, bare pass på at lyden er av ok kvalitet. Dere vil bli promotert i festivalprogrammet, og sangene med flest stemmer og “views” får plass på en historisk disk som skal skytes ut i verdensrommet.

 

Hvem er vi og hvorfor gjør vi dette?

 

Involve Yourself er en menneskerettighetskampanje i regi av Røde Kors Ungdom, PRESS – Redd Barna Ungdom, Changemaker, Flyktninghjelpen og Norsk Folkehjelp Ungdom. Sammen med unge verden over skal vi samle meninger, filmer, bilder og musikkinnslag med menneskerettigheter som tema.

 

I 1977 ble det sendt en gulldisk ut i verdensrommet som beskrev menneskeheten. Her var det bilder av hvordan vi fødes, hvordan vi lever, lydfiler av ulike språk, musikk og en hilsen fra FNs daværende generalsekretær. Dette var vel og bra, men hvorfor viste ikke denne disken eksempler på krig, fattigdom, barn uten skolegang, menneskehandel, flyktninger eller klimaproblemer?

 

Vi skal produsere en ny disk som forteller hele sannheten, og kanskje blir din låt en del av den!

 

Send oss en e-post eller kontakt oss via www.myspace.com/involveyourselfmusic for mer informasjon.

 

Å være med på verdens først Youtube-festival er gratis. Alt vi trenger er opptaket deres innen 7. desember og vi tar oss av resten. Send opptaket via tjenesten www.sprend.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *