Vellykket Sanguka-arrangement

 
 

Sangløftets midtveismarkering, Sanguka, er nå gjennomført med bravur. I løpet av uka (12.-18. oktober) sørget

 

 

over 3000 sangere over hele landet inkludert skoler, barne- og voksenkor, ansatte i for eksempel Skatteetaten, treningskjeden SATS og Sparebank1 og mange, mange flere for at Sanguka ble en minneverdig opplevelse. Det har blant annet blitt sunget på ferjer, fotballbaner, sykehus og t-banestasjoner over hele landet, og NRK, TV2 og lokalmedier fra Troms til Rogaland har laget innslag, artikler og intervjuer. Se mer detaljert informasjon på www.sangloftet.no, og ta en titt på Sanguka-videoene på http://www.youtube.com/user/sangloftet. For totaloversikt over Sangukas aktiviteter, trykk her.

Se også denne rapporten fra Trøndelag Musikkråd, og flere klipp fra hele landet i oversikten over lyd og bilde.

 

Sanguka er organisert av Sangløftet, som driftes av Musikk og Ungdom og Norsk musikkråd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *