Mhoo i Belgia

 
 

Gjennom et samarbeid mellom UKM Norge og Musikk og Ungdom fikk den talentfulle gruppa fra Vestfold en unik mulighet til å vise seg fram i Brüssel 2. til 4. juli. Det hele ble en enestående opplevelse!

 

Sammen med andre band fra Sverige, Slovenia og Belgia bodde de på et yrende ungdomshostel sentralt i Brüssel. Mhoo og de andre internasjonale bandene avholdt tre konserter, og det brede spekteret av musikk kunne by på rock, jazz, klassisk, folkemusikk og country.

 

Konsertene var på en stor utescene midt i sentrum, i en stor park og på et utested – alle med mye publikum. Workshops og jamming på hostelet var også veldig populære innslag som foregikk under festivalen.

 

Mhoo var kjempefornøyde og veldig glade for at de hadde blitt plukket ut til å opptre på Imagine Festivalen – og på en “lykkeskala fra 1 til 10″ var de alle enige om at disse dagene under festivalen var en klar 10èr!

 

Nye instrumenter

 

Mhoo har også fått tre nye instrumenter av en instrumentmaker i Belgia. På vei til Brussel fikk gruppen beskjed av flyselskapet at de ikke hadde anledning til å ta med seg instrumentene sine på flyet. To gitarer og en bass ble derfor lånt inn av en instrumentmaker i Belgia. Instrumentmakeren stillte opp på en av Mhoos konserter, og ble så imponert over nivået på bandet at han besluttet å støtte dem med nye instrumenter: To gitarer og en bass. Instrumentene vil bære musikernes navn på halsen!

 

Neste Imagine-festival

 

I 2010 er det Norge som vil arrangere en internasjonal Imagine-festival. Vinnere av Imagine-festivaler fra totalt 14 land vil bli invitert til Trondheim i juli/august. Mer informasjon om festivalen følger etter sommerferien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *