ON 2009 snart i gang!

 
 

Om få dager samles Orkester Norden igjen i Kristiansand. Musikk og Ungdom har inngått samarbeidsavtale med Orkester Norden, og har blant annet bidratt med reisestøtte for enkelte norske musikere.

 

Se video med orkesteret her:

 

 

Orkester Norden er et sammensatt symfoni orkester med mellom 70-100 musikkstudenter fra konservatoriene i de Nordiske og Baltiske landene (Danmark, Island, Finland, Sverige, Estland, Litauen, Latvia og Norge). Orkesteret er aktivt 2-3 uker hver sommer og arrangerer prøvespill hvert år i januar. Søkere kommer fra hele Norden/Baltikum og noen kommer igjen flere år på rad, men ved 25 års alder blir man byttet ut med nytt blod. Orkester Norden har vært på turneer i Europa og Kina, samt flere de Nordiske landene, og har blitt ledet av kjente og prominente nordiske dirigenter igjennom tidene.

 

For mer informasjon se: www.orkesternorden.com
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *