Moo vant vår Imagine-pris

 
 

På UKMs landsmønstring i helgen offentliggjorde Musikk og Ungdom vinnerne av Imagine-prisen. Gruppa Moo, som kommer fra Vestfold, ble plukket ut av juryen. Imagine-prisen gir Moo muligheten til å delta på den internasjonale imagine-samlingen i Brussel i begynnelsen av juli. I Brussel møter Moo vinnere av Imagine-festivaler fra fem andre land, og vil delta på workshops og spille flere konserter. Alle kostnader er dekket av Musikk og Ungdom. Les mer om Imagine-prosjektene og Musikk og Ungdoms samarbeid med UKM her.
Moo er et lite countryband fra Vestfold, som består av tre jenter og en krøllete kjekkas. Miriam Kjølen (gitarspilling, trumpet og sang), Oda Dahl (gitarspilling, munnspill og sang), Yngvild Flatøy (sang og diverse) & Håvard Tanner (kontrabass og bassgitar). Alle går på musikklinja i en liten by kalt Larvik, i Norge. Moo spiller alt fra countrymusikk til spansk pop og er inspirert av band som Calexico, Dolly Parton og Johnny Cash.

 

Festivalen Moo skal delta på har egen hjemmeside. Klikk her for å se den!

 

Musikk og Ungdom gratulerer Moo med prisen!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *